thai massage hc ørstedsvej massage med udløsning

at b2b også var en mulighed. Ekstra 7. Man skal  kunne lide de buttede, ellers ligger hun nok lidt lavere på skalaen. Massagen 8. Jeg blev modtaget af en lille buttet thai kvinde og bragt ind i et ret stort værelse hvor der lige skulle trækkes gardiner for.

Hc Ørstedsvej: Thai massage hc ørstedsvej massage med udløsning

Der var en fornuftig temperatur i betragtning af den kolde vinterdag udenfor. Stedet hed indtil for nyligt Orkide Wellness, men der synes at være kommet nye ejere til, ihvertfald hedder den nu Jarean Massage. Rutineret hj, med berøringsvenlige bryster. Efter vending og lidt massage på forsiden kom spørgsmålet om ekstra, jeg fik forhandlet mig frem til 400 DKK for et topløst. 13, dog uden at få den prøvet. . God effektiv massage og ingen snyd med tiden. Det var ganske pirrende, dog uden at tage al opmærksomheden fra massagen. Jeg cykler af og til.C.Ørstedsvej på Frederiksberg og har haft længe kig på massage klinikken i kælderen. Hun er rimeligt nem at kommunikere med på en blanding af Dansk og Engelsk. Jeg fandt ikke ud af om der var brusebad, men et godt et af slagsen kunne give 1 point mere, diskret indgang samt hul i madrassen ville give de sidste. thai massage hc ørstedsvej massage med udløsning

Luksus bordel: Thai massage hc ørstedsvej massage med udløsning

Indenfor er der pænt, rent og rimeligt nyistandsat. Hun placerede sig så jeg kunne røre ved brysterne og gennemførte et rimeligt hj, uden nævneværdigt med falske støn osv. Pigen 7. Menuen indeholdt ingen "alternative" behandlinger såsom tantra og b2b der antydede ekstra muligheder. Det var i dagtimerne og indgangen er ikke specielt diskret, der var en del gående trafik udover cykler og biler, så man er noget eksponeret i fuldt dagslys mens man venter på at de åbner. Hun er ikke så høj, så da hun undervejs masserede stående ved hovedenden måtte hun stå meget tæt på for at nå, så brysterne (under tøjet dog) landede lige oven på mit hoved, det øverste altså.