seductiongirls dk rasmus seebach knæk cancer

er en tendens til, at det nemt bare bliver noget, man slynger ud siger han. Jeg er selvfølgelig dybt berørt, men de har ikke brug for at se mig ked af det, så jeg gemmer følelserne, til jeg kommer hjem, fortalte Seebach, inden han gik i Knæk Cancer Live-studiet. På en stor indsamlingsaften i Nordisk Film-studierne samledes en perlerække af danske topnavne fra TV, film og sportens verden. Efter sangen var leveret perfekt i TV-showet, skyndte Seebach og gospelkoret samt Dorte og hendes børn sig backstage for at hygge og feste lidt. Stjerneindsamlerne ankom alle nogenlunde samtidig. Det er mere at komme og give dem en oplevelse og glemme den situation, de står.

Seductiongirls dk rasmus seebach knæk cancer - Rasmus Seebach

Det betyder rigtig meget, fortæller. Jeg gør det bedste for at gemme følelserne til, jeg kommer hjem. Det er fedt og enormt livsbekræftende. Gemmer følelserne, ligesom de fleste andre danskere har også Rasmus Seebach haft kræft ganske tæt. »Jeg skal spille flyv fugl fra min nye plade. Ikke nødvendigvis døden, men at tage afsked, som man ofte gør i sit liv. Der har været kræft i familien, og nogle af min gode venners forældre har været kampen igennem for nylig. »Det betyder overdrevet meget for mig. Den handler om at tage afsked på mange måder.

Videos

Seebach fik tidligere kræftramt: Seductiongirls dk rasmus seebach knæk cancer

Både i familien og vennekredsen har kræftsygdom ramt hårdt. Foto: Birger Storm/billed-bladet, rasmus Seebach til Knæk Cancer Live 2015 sammen med gospelkoret og Dorte Berndt. Derimod giver han en sang fra sit nye album, der udkommer om 14 dage. Vi kender alle nogle, der er blevet ramt. Det tror jeg ikke, de har brug for. Rasmus dukkede op ganske diskret på den røde løber, før han skulle i studiet og byde på en musikalsk overraskelse. De stillede i den forbindelse op til et herligt gruppebillede. I 2012 skrev den 35-årige sanger Nangijala, der handler om livet efter døden.

Husker du kræftramte Dorte: Seductiongirls dk rasmus seebach knæk cancer

Hun er nu erklæret rask og fortalte glad om den nyhed i studiet, hvor hun havde selskab af sine børn. Det var en kæmpe overraskelse, der fik både Dorte og hendes børn samt et par andre i studiet til at bryde ud i tårer på en helt igennem følelsesladet TV-aften. Rasmus var på scenen og sang sit nummer akkompagneret af gospelkoret, som Dorte til daglig er en del. Jeg vil gerne give dem nogle gode oplevelser og få dem til at glemme alt det hårde lidt. Her synger Rasmus Seebach under Knæk Cancer-showet lørdag aften. SE mere: Rasmus Seebach udgiver ny single: Hør den her. Ved siden af sangkarrieren er Rasmus Seebach ambassadør for Børnecancerfonden. Det er urimeligt for alle, men ekstra meget for de børn, der aldrig har prøvet andet siger han.»Jeg bliver så rørt hver gang, jeg er på besøg på en afdeling. Et job, der giver ham et helt speciel syn på tilværelsen. seductiongirls dk rasmus seebach knæk cancer