sasha klæstrup amerikanske skuespillerinder

nye følgere om dagen. Jeg har svært ved at finde tid til, at kunne hygge mig med det selv. Men det vil min kæreste ikke nærmere ind. Jeg vil rigtig gerne være konditor, men det er jeg gået lidt væk fra igen, fordi jeg simpelthen ikke har tiden til det, med børn. Heldigvis er den amerikanske model og skuespillerinde fortsat i samme spor på sin Instagram, hvilket har givet hende en plads på denne liste. Du kan se flere af filmene her.

Sasha klæstrup amerikanske skuespillerinder - Se Nikitas lige

Du kan følge hende her, ligesom 1,4 millioner andre har gjort. Det synes jeg er endnu vildere. Nu går jeg på en uddannelse, hvor der er mødepligt, og det er ikke altid, det passer godt med mit liv, fordi jeg ofte må tage nogle dage ud af kalenderen for at arbejde. Sasha er også aktiv på Instagram, hvor hun heller ikke er bleg for at vise meget af sig selv. Montaser er en mandlig udgave af mig? OG det er lige mig sådan noget provokation. LÆS OGSÅ: Den her video med de smukke modeller fra Victorias Secret-Angels redder dit mandagshumør. Og det er da meget sjovt, men det er også lidt mærkeligt, ikke? Annonce Ja, altså man kan godt se at der er vidt forskellige temaer i dit og Nikitas shoot. Og så glemmer jeg det lidt.

Videos

Sasha Grey in Malaland.

Sasha Klæstrup: Sasha klæstrup amerikanske skuespillerinder

Det er fedt og lærerigt, at man kommer ud og får hænderne i dét, man ender med at beskæftige sig med. Så længe den er lyserød, så er alting godt! Min veninde Emma og min kæreste Montaser. Instagram: _mlaumann, kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professionel fotograf? Jeg kan godt lide at lave kager og jeg kan godt lide at lave mad. Det er ikke Sasha Klæstrup.

Sasha klæstrup amerikanske skuespillerinder - Derfor missede

Jeg er en nobody, hvis man kan sige det sådan. Jeg er også meget provokerende i mit tøjvalg, min udstråling og måden jeg snakker. Det må nok være folks reaktion, det kommer tit bag på folk, at jeg er provokerende. Hvad synes du om billederne? Efter at jeg er begyndt på Tv- og Medietilrettelæggelse, får jeg praktisk erfaring, hvilket man jo ikke nødvendigvis får på universitet. sasha klæstrup amerikanske skuespillerinder