and videos from. Natasja Crone natasjacrone ). Natasja Crone Back is a Danish journalist and TV show presenter. She is well known from several big shows on Danish television. Kæmpe bryster, Botox og store læber: 25 berømtheder taler Natasja Crone om at være mor: I nogle perioder har jeg Natasja Crone bliver meget snart mor for anden gang. Kendte og eksperter: Sådan lindrer vi vores slidgigt. Lene Nystrøm har tidligere afsløret, at hun har fået forstørret sine bryster med silikone.

Natasja Crone: Natasja crone bryster sunkne mave

Vi har holdt fast i succesen uden at ændre i programmets indhold i modsætning til.eks. Tænk, at man kan være så privilegeret at elske sit arbejde, om det så er mandag eller søndag eller fredag. Samuel var det første barnebarn på begge sider af familien, så han fik ekstremt meget opmærksomhed, og det var selvfølgelig fedt at opleve, at det, jeg selv syntes, var et mirakel, også blev opfattet som sådan på begge sider af familien. LÆS OGSÅ hos Voresbø: Du er ikke den eneste forælder, der skammer sig. Men jeg håber, at programmet og deltagerne bliver lige en tand bedre end sidst, siger Crone. Men jeg lærte, at jeg i stedet skulle forklare, at jeg elskede mit arbejde, så i virkeligheden var det ikke synd for nogen. Jeg elsker mit arbejde og gjorde det også dengang, men det betyder også, at jeg har været væk på nogle tidspunkter, hvor andres mødre ikke var væk.

Medinas bryster Miss: Natasja crone bryster sunkne mave

Og lederen af hus-orkestret hedder igen Joakim Pedersen. Det har privatlivet derimod. I perioder fik jeg også professionel hjælp af en psykolog. Zindy Laursen kendt fra 'Cut 'n' Move' og 'Zindy Kuku Bugaloo' er sammen med koreografen Hanne Jacobsen trådt ind i ekspertpanelet, der skal vurdere deltagerne og på den måde 'hjælpe' seerne med at finde aftenens 'stjerne'. Om de har gnist og glød, eller om de bare har et sjovt karaokeflip. LÆS OGSÅ: Skilsmisse: Sådan fortæller I børnene det, lÆS OGSÅ hos Voresbø: Skilsmisse: Sådan får I en god deleordning. Fredag efter fredag har programmet trukket godt en million danskere til husalteret for at følge de håbefulde sang-frø dyste om at blive aftenens vinder. Om jeg er ked af, at jeg ikke skal optræde ved Grand Prixet i år? De år krævede, at jeg bare skulle stå på mine ben. Jeg skulle bare ringe til min mor, så var hun med: Nej, hold nu op, har han gjort sådan med lillefingeren hvor forrygende!