lav din egen dildo sådan giver du et godt blow

være afsindig frækt. Stop så op og placér dine fingre omkring roden, og pres, så du forhindrer ejakulationen. Nogle mænd kan godt lide et fast greb om deres penis, og de vil elske hvis du kombinerer blide strøg med et fast greb op og ned af skaftet. I spejlet undervejs og se, hvor fræk du ser. Har du en dildo eller pik-formet vibrator, så lad den være næste skridt. Ikke så meget mening at give den max gas fra starten, for derefter at blive træt i armen og sætte farten ned i slutfasen.

Lav din egen dildo sådan giver du et godt blow - Lav din egen

Det behøver ikke være stor kunst det er selve vibrationerne fra din stemme, der giver den ekstra stimulans på ham. September 2014 - af Tidens Kvinder. Læs også: Dét skal du vide om sex under graviditet. Først på en dildo eller en banan. Hvis du vil dreje smagen ind i en mere sød retning, så prøv at fodre ham med selleri, persille, hvedegræs, citrus, pebermynte og kanel. Husk, et brusehoved er en fantastisk praktisk ting at have ved hånden og en god start på en sexleg.

Videos

Perfect Body Jill Give A Mind Blowing Blow Job HER 1ST Blow J Video, GrateCumVideos.

Et godt: Lav din egen dildo sådan giver du et godt blow

Oppe i røven og føles som en valnød. Her kan det være en god idé at bruge hænderne som hjælp for at give ham større nydelse. Bevæg dit hoved langsomt op og ned, og sørg for at have rigeligt med spyt i munden. Her kan du med fordel massere ham, eller røre med fingrene for ekstra nydelse. Læs også: Sådan tænker mænd i virkeligheden. Se også: Så er den her: Peniskalenderen. Hvis du er bange for at han smager eller lugter underligt, så forfør ham i badet, hvor du kan give ham et legende og sexet brusebad før han får et blowjob. lav din egen dildo sådan giver du et godt blow