hvordan man bliver millionær linse bryster

har givet hende en kæmpeskare af fans og tilhængere langt ud over Islands Brygge. Linse Kessler har siden lagt kriminaliteten bag sig, og nu er hun altså en af Danmarks mest berømte personligheder på fjernsynsskærmen. Hun kan desuden kalde sig den første kvindelige flugtfange, der er stukket af fra Haderslev Arrest ved hjælp af en række sammenbunde lagner, da hun afsonede en fængselsdom for at have stukket en anden kvinde med kniv. Den 50-årige reality-stjerne har nu gennemgået en risikofyldt brystreducerende operation. På Facebook postede hun den dag et opslag, hvor hun blandt andet skrev: »Jeg sidder lidt stille i disse dage (er ved at skrige fordi jeg ikke kan fortælle jer hvorfor, men I må se det i sidste.

Kovending: Linse Kessler: Hvordan man bliver millionær linse bryster

I bogen Linse jeg gør hvad jeg vil fra 2014 fortalte hun, at hun drømte om at få gjort sine bryster mindre, og det ønske har hun siden holdt fast. Marts gav hun nemlig sine fans et hint om, at hun var blevet opereret. LÆS OGSÅ: Linse: Jeg vil have hængebryster. På Facebook skriver hun dog, at hun har gennemgået en operation, og hun lægger ikke skjul på sin begejstring. Det var dog ikke helt let for Linse Kessler at finde en kirurg, som ville røre de enorme bryster. I dag står hun, sammen med sin golden retriever "Jytte forrest i kampen for dyrenes rettigheder som stifter af "All Dogs Are Angels hvor hun er med til at støtte hunde-, katte- og andre dyreorganisationer.

Se videoen: Sådan: Hvordan man bliver millionær linse bryster

Dermed er det en af Danmarks mest populære realitypersoner, der torsdag den. Herunder kan du få et smugkig på programmet, inden du kan se meget mere i sæsonafslutningen af Familien fra Bryggen i aften klokken 20:00 på TV3. I sidste uge tømte Linse Kessler og partneren lokalerne og tog. Vinderen af konkurrencen får en tur til klinikken inklusiv fly, hotel og konsultation. Samtidig har hun siden 2011 været hovedperson i sin egen realityserie på TV3, og "Familien fra Bryggen hvor man følger Linse og hendes familie, ses hver uge af 170.000 seere. Rasende ejer truer Linse og partner med regning på over en million. 'Hemmelig' operation, hvilken operation, Linse Kessler har fået foretaget, løfter hun dog ikke sløret for i sit Facebook-opslag. Efter offentliggørelsen af traileren for næste uges afsnit af Familien fra Bryggen er indgrebet dog ikke længere en hemmelighed. Selvom Linse Kessler endnu ikke har fortalt om operationen, har spekulationerne om en brystreducerende operation floreret længe. Før operationen havde Linse 2000  i hvert bryst, men nu kan hun kun prale af at have 1600 milliliter. Men nu er det nok. Svært at finde kirurg Ønsket om at få lavet sine bryster mindre er ikke et nyopstået ønske hos den 50-årige reality-stjerne. Hun har tidligere udtalt, at hun syntes, at hendes bryster var blevet for kunstige, og at hun hellere ville have nogle mere naturlige bryster med kun 1600 ml silikone i hver. Bryggens dronning er nemlig rejst til Litauen med Didde, og her skal hun have lavet sine bryster mindre. Noget, der længe har været et ønske for hende, men ikke har været muligt før nu, hvor hun er blevet tvunget til det. Med 2000 ml silikone i hvert bryst har Linse Kessler været indehaver af Skandinaviens største bryster. På sin fødselsdag. Nu er hendes ønske tilsyneladende endelig blevet opfyldt.