dorthe damsgaard iphone 4s sim kort

sat ind i iPhonen. Det er faktisk noget alle kan gøre uden den store tekniske forståelsetak Apple! 500vistnok og indsætte SIM-kortet i den nye mobil og herefter importere disse kontakter til den interne hukommelsebingo. Højreklik på din iPhone under enheder over i venstre panel i iTunes, og vælg Gendan fra sikkerhedskopi., vælg den seneste på listen. Det er faktisk ret enkelt at lave en backup fra én iPhone og overføre alle data til en ny iPhone. Den smukke glatte iPhone uden ét eneste hul til at proppe et SIM kort i!

IPhone for dummies: Dorthe damsgaard iphone 4s sim kort

Mail, kalender, facebook, twitter og en browser med på farten. Når du har sat SIM kortet i så bag en kage. Sådan overføres data fra den gamle til den nye iPhone:. Så skal jeg nu føle mig dum fordi jeg ikke kan løse så basalt et problem som at putte et SIM kort i en iPhone? Det er derfor et must at alt den data kan håndteres på en let og tilgængelig måde, når der skal laves en backup og gendannelse. Frakoble den gamle iPhone fra computeren, og tilslut den nye iPhone mens iTunes stadig er kørende!

Videos

Best iphone recording. Tagged on: Design, iPhone. Update 25/9-2013: Da jeg i 2009 skrev dette indlæg havde jeg ikke forudset at det til dato skulle være det mest læste. Den er go,. Siden har jeg skiftet min iPhone3 ud med en iPhone5, i andre har været via iPhone4 og iPhone4s. Besøgene er aftaget lidt henover tiden fra flere tusinde hver måned til omkring 800. Eller måske er det i virkeligheden dårligt design (produkt og/eller emballage) at det første skridt til at komme i gang ikke kan udføres af en helt almindelig forbruger. Inden du går i gang skal jeg lige pointere, at det er på eget ansvar hvis noget skulle gå galt, eller hvis du på en eller anden måde mister noget data! I ren lykkerus over de mange besøgende har jeg har sat en reklame ind. Og iPhonen kører bare. Om 32 år har jeg tjent penge nok til at købe en ny iPhone64s for pengene. Nu skulle din backup fra den gamle iPhone gerne blive overført til den nye. (Inden du skiller dig af med fisting vids femdom ball busting den gamle iPhone, så gendan den som Ny via denne guide her!). Der har været 5 sæsoner Vild med Dans og Føtex har haft fødselsdag 15 gange. Når du klikker tjener jeg penge. Her: skift SIM kort på iPhone, pPS. IPhone Apps der kan alt fra at holde styr på noter, høre P3 til at synkronisere med min google konto hentes gratis fra App Storen og skal slet ikke installeres, geninstalleres eller sættes. I de gode gamle dage hvor man benyttede mobilen til at ringe og sende beskeder fra, så skulle man bare gemme kontakterne på SIM-kortet (max. Inden du sletter alt data og bortgiver/eller sælger din gamle iPhone, så tjek at alt data er blevet overført til den nye! Eller læs en god bog,.eks. Jeg får løbende det her spørgsmål: jeg får en ny iPhone, men hvad med mine kontakter, kalenderaftaler, billeder, musik.m?, så derfor tænkte jeg at der måske sidder flere iPhone brugere som har samme spørgsmål. Og den er fantastisk. dorthe damsgaard iphone 4s sim kort