bryster gravid smerter efter hysterektomi

fjernelse af livmoderen, mens. Du kan ikke længere blive gravid. Bliver du opereret på grund af smerter, som ikke har en helt sikker årsag, skal du være klar over. På fagsprog kalder man det en hysterektomi, når man fjerner livmoderen. For ansatte / Region Syddanmark Ømme Bryster Graviditet Haderup Piger Sandede Esko Bryster Smerter I Underlivet Under Samleje Efter operationen er der brug for smertestillende behandling. Man kan ikke længere blive gravid og slipper for at tænke på prævention. Fjernelse af livmoderen via kikkertoperation (laparoskopisk hysterektomi ). Du kan forvente at have et vist ubehag med smerter efter operationen, og du vil. Medfører, at dine menstruationer ophører, og at du ikke længere kan blive gravid. bryster gravid smerter efter hysterektomi

Campingudstyr til: Bryster gravid smerter efter hysterektomi

Husk at læse og acceptere brugerbetingelserne og fortrolighedspolitikken, inden du stiller dit spørgsmål til brevkassen. Sygeplejersken vejleder dig om indlæggelsesforløbet, samt hvordan du forholder dig efter udskrivelsen. Pres ikke for meget, når du er på toilettet. Hvad er virkningen af operationen på længere sigt? Betændelse i operationssårene, luftgener fra tarmen.

Bryster gravid smerter efter hysterektomi - Brevkasse - Kræftens

Dette kan nødvendiggøre ny operation. Strømperne skal du medbringe ved indlæggelsen. Du bør inden udskrivelsen tale med den læge, der udskriver dig, om eventuel ambulant kontrol her eller hos din egen læge. Såret er syet med enten nylontråd eller selvopløselig tråd. Smerter Udover epidural smertebehandling får du smertestillende medicin som tabletter eller stikpiller på faste tidspunkter samt smertestillende indsprøjtninger ved behov. Der vil blive oplagt et kateter i blæren i forbindelse med indgrebet. Forholdsregler efter operationen Almindelige gøremål, sport og motion kan du genoptage, når du føler dig i stand til det. Når du kommer hjem Du skal undgå hård sport (fx. Du kommer til at tale med en læge om operationen. 1-2 timer på opvågningsafsnittet, inden vi kører dig tilbage i afdelingen. Udflåd Det er normalt, at der kommer brunligt udflåd samt af og til småblødning fra skeden de første dating for single kvinder yngre 20 holbæk 3-5 uger efter operationen. Du kan ikke længere blive gravid. Det vil derfor kun påvirke din hormonbalance i ringe omfang at få fjernet æggestokkene. Afbud, hvis du er syg, skal du ringe afbud til den gynækologiske sekretær, telefon. Før overgangsalderen: Hvis du endnu ikke er i overgangsalderen, og æggestokkene er raske, tilråder vi normalt, at æggestokkene ikke bliver fjernet. Det er vigtigt at styrke bækkenbunden ved hjælp af knibeøvelser. Det er almindeligt at føle sig træt i ugerne efter operationen, og der vil ofte være dage, hvor humøret er dårligt uden umiddelbar årsag. Disse forsvinder oftest i løbet af nogle måneder. Fjernelse af æggestokkene forlænger ikke operationen væsentligt og medfører yderst sjældent komplikationer. Tager du medicin på grund af sygdom, er det nødvendigt, at denne behandling justeres så godt som muligt op til operationen. Du skal fjerne plastret senest 5 dage efter operationen. Feber og tegn på infektion i sårene. Du møder fastende på afdelingen til den aftalte tid. I enkelte tilfælde kan der opstå blærebetændelse på grund af kateteret i blæren. Løstsiddende tøj eller morgenkåbe samt indendørs sko. Du bliver vejledt i den af sygeplejersken. Gå til Brevkassen her. Du bør søge læge, hvis du får: kraftig blødning smerter feber Så længe der er brunligt udflåd, bør du ikke bruge tampon, gå i karbad, svømmehal eller havbad. Du skal reagere, hvis du får Kraftig blødning. De små snit i maveskindet sys også med selvopløselig tråd. Den sørger for, at blæren holdes tom. Undgå anstrengende hoste, hvis du har slim i luftvejene. Du vil dagligt indtil udskrivelsen få indsprøjtning i låret med blodfortyndende medicin, første gang om aftenen efter operationen. Klargøring til operationen, før operationen bliver du gjort klar i Gynækologisk Ambulatorium.